Otvorena nova, profesionalna, kuglana u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Dec.2023, 12:27

Otvorena nova, profesionalna, kuglana u Nišu

Prijateljskom utakmicom između reprezentacija Republike Srbije i Severne Makedonije zvanično je počela sa radom kuglana koju je prethodno svečano otvorila gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa predsednikom Kuglaškog saveza Srbije Urošem Dragojlovićem i Galetom Kerberom, Goran Šepa, kuglašem i promoterom ovog sporta.

Otvaranju kuglane prisustvovali su direktorka SC „Čair“ Branka Aranđelović i gradski većnik za sport Aleksandar Stojičić.

Gradonačelnica >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Sotirovski je kazala da je nova kuglana koja je namenjena profesionalcima ponos Grada Niša, ali da pripada svim kuglašima Srbije a ne samo niškim i da je na raspolaganju našim reprezentativcima koji ovde mogu da se pripremaju za svetska takmičenja. Kuglana je od sada dom svih kuglaša, kazala je Sotirovski.

Reprezentacije su bile u najačem sastavu a državni tim Srbije predvodio je Vilmoš Zavarko, svetski prvak koji rekord drži 11 godina.

Predstavnici Kuglaškog saveza Severne Makedonije su istakli da im je niška kuglana najbliža profesionalna kuglana.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.