Otvorena apoteka u Gornjoj Toponici, kraj Niša

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Nov.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena apoteka u Gornjoj Toponici, kraj Niša

Danas je otvorena apoteka u okviru zdravstvene stanice „Gornja Toponica“. Otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Niša Darko Bulatović koji je ovom prilikom zahvalio savetu građana ovog sela na pomoći, pruženoj nadležnim institucijama da se prostor u okviru zdravstvene stanice preuredi i stavi u funkciju.

Ovo možda nije velika investicija ali je svakako značajna, prvenstveno za građane Gornje Toponice i 16 okolnih sela koja gravitiraju ka Gornjoj Toponici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Na ovaj način biće unapređen kvalitet pružene zdravstvene usluge jer će stanovnici niških i aleksinačkih sela moći na, brži i efikasniji način,  da dođu do neophodne terapije i lekova, rekao je gradonačelnik Niša.

Inače, inicijativa za otvaranje apoteke potekla je od gradonačelnika Niša, a adaptaciju prostora podržali su meštani sela Gornja Toponica, besplatnim izvođenjem radova, a opština Crveni Krst obezbedila je potreban materijal.

Dom zdravlja Niš i ZU "Apoteteka Niš" međusobno su se dogovorili o korišćenjeu poslovnog prostora.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.