Otvoren konkurs za podršku proizvođačima hrane iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2020, 10:16

Otvoren konkurs za podršku proizvođačima hrane iz Niša

Sva zainteresovana preduzeća i poljoprivredna gazdinstva sa teritorije Grada Niša mogu se do 11. decembra prijaviti za učešće u programu podrške razvoju poslovanja prehrambenog sektora, kojim će dobiti edukaciju, sertifikaciju i unapređenje vizuelnog identiteta, saopštavaju iz udruženja ENECA.

Najavljuju da će odabrati deset proizvođača hrane, pre svega iz sektora proizvodnje i prerade voća, povrća i šumskih plodova, koji će učestvovati u aktivnostima prilagođenim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << potrebama svakog korisnika.

Odabranim korisnicima biće pružena podrška u vidu treninga iz oblasti tehnologije proizvodnje i prerade voća i povrća, mentorske podrške, posete oglednim dobrima, učešća na promotivno-prodajnom događaju, sertifikacije i sertifikacija bezbednosti hrane/organske proizvodnje/sistema menadžmenta kvaliteta za dva korisnika programa, unapređenje vizuelanog indentiteta dva korisnika projekta kroz dizajn ili redizajn etikete ili amabalaže proizvoda - kažu organizatori.

Svi koji bi da učestvuju na konkursu mogu da se informišu i preuzmu prijavni formular na sajtu Udruženja "ENECA", a za dodatna pitanja organizatori ih upućuju da se obrate na broj telefona 062 528 228 radnim danima od 10 do 14 sati.

Javni poziv je sastavni deo projekta Održiva poljoprivredno-prehrambena proizvodnja u ulozi ruralnog razvoja koji sprovodi organizacija "ENECA" i deo je šireg projekta Platforma za odgovorno upravljanje javnim finansijama koji realizuje Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), a finansira Vlada Švedske.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.