Poziv za učešće u programu podrške razvoju poslovanja prehrambenog sektora u Nišu

Izvor: NisCafe.com, 26.Nov.2020, 15:17

Poziv za učešće u programu podrške razvoju poslovanja prehrambenog sektora u Nišu

Udruženje ENECA poziva sva zainteresovana preduzeća i poljoprivredna gazdinstva sa teritorije Grada Niša da se prijave za učešće u programu podrške razvoju poslovanja prehrambenog sektora.
Konkursom će biti odabrano deset proizvođača hrane, pre svega iz sektora proizvodnje i prerade voća, povrća i šumskih plodova, koji će uzeti učešće u aktivnostima prilagođenim individualnim potrebama svakog korisnika.
Odabranim korisnicima biće pružena podrška >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << u vidu:
treninga iz oblasti tehnologije proizvodnje i prerade voća i povrća; mentorske podrške; posete oglednim dobrima; učešća na promotivno-prodajnom događaju; sertifikacije i sertifikacija bezbednosti hrane/organske proizvodnje/sistema menadžmenta kvaliteta za dva korisnika programa; unapređenje vizuelanog indentiteta dva korisnika projekta kroz dizajn ili redizajn etikete ili amabalaže proizvoda. Za program podrške mogu da se prijave:
Privredni subjekti koji su registrovani na teritoriji Grada Niša (privredno društvo, preduzetnik) koji se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom i preradom voća i povrća; Komercijalna i nekomercijalna poljoprivredna domaćinstva koja su registrovana na teritoriji Grada Niša i koja se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom i preradom voća i povrća. Konkurs je otvoren do 11. decembra 2020. godine do 16 časova.
Smernice za podnošenje prijava, kao i prijavni formular mogu se preuzeti sa sajta  www.eneca.org.rs, dok sva pitanja u vezi sa procedurom prijavljivanja na konkurs možete postaviti na broj telefona 062/528-228 radnim danima od 10 do 14 časova.

Nastavak na NisCafe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren konkurs za podršku proizvođačima hrane iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2020, 10:16

Sva zainteresovana preduzeća i poljoprivredna gazdinstva sa teritorije Grada Niša mogu se do 11. decembra prijaviti za učešće u programu podrške razvoju poslovanja prehrambenog sektora, kojim će dobiti edukaciju, sertifikaciju i unapređenje vizuelnog identiteta, saopštavaju iz udruženja ENECA...Najavljuju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.