Otvoren Sajam vina (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 15.Avg.2014, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Sajam vina (VIDEO)

Sajam vina, rakije i gastronomije otvoren je u kafeu Pozornica u niškoj Tvrđavi. Trajaće do subote u ponoć, a svoje proizvode izlažu proizvođači iz Srbije i zemalja bivše Jugoslavije.
I ovog avgusta Nišlije mogu da uživaju u različitim sortama vina, a mislilo se i na ljubitelje žestokih pića, pa će i oni koji uživaju u rakiji moći da biraju između šljivovice, višnjevače, dunje i ostalih vrsta ovog nacionalnog pića.
Kako ih alkoholna pića ne bi brzo “uhvatila“, na sajmu izlaže i nekoliko prehrambenih proizvođača koji u svom asortimanu imaju hranu kompatibilnu sa vinima.
Cilj ove tradicionalne manifestacije, koja se održava četvrti put, jeste razvijanje i promocija vinske kulture, vinskog turizma, proizvođača specijalnih gastronomskih proizvoda i proizvođača prateće opreme u delu vina i vinogradarstva.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.