Sajam vina na Letnjoj pozornici

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam vina na Letnjoj pozornici

Dvodnevni internacionalni sajam vina, rakije i vinskog turizma „Wine and Fine Fair 2014“ biće otvoren 15. avgusta u 14 sati na Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi.

Kako organizatori navode na Fejsbuku u najavi događaja, sajam je nastao u cilju razvijanja i promocije vinske kulture, vinskog turizma, proizvođača specijalnih gastronomskih proizvoda i proizvođača prateće opreme u delu vina i vinogradarstva.

Ovaj sajam se održava četvrti put.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Otvoren Sajam vina (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 15.Avg.2014, 17:47

Sajam vina, rakije i gastronomije otvoren je u kafeu Pozornica u niškoj Tvrđavi. Trajaće do subote u ponoć, a svoje proizvode izlažu proizvođači iz Srbije i zemalja bivše Jugoslavije.. I ovog avgusta Nišlije mogu da uživaju u različitim sortama vina, a mislilo se i na ljubitelje žestokih...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.