Otkazan prenos na amfiteatru prve utakmice Mundijala

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan prenos na amfiteatru prve utakmice Mundijala

Zbog loših vremenskih uslova, kažu u Opštini Medijana, prenos današnje utakmice između Rusije i Saudijske Arabije, koja je trebalo da se prikazuje na amfiteatru na keju Nišave, otkazan je.

Najavljujući događaj u Opštini Medijana, koja je organizator, rekli su da će u slučaju vremenskih nepogoda prenosi na keju biti otkazivani. To se desilo već na prvom koraku.

O daljem toku prenosa utakmica javnost će biti blagovremeno obaveštena - kažu u Opštini Medijana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Podsetimo, sve dok vremenski uslovi to dopuštaju, utakmice sa Svetskog prvenstva u fudbalu koje se igra u narednih mesec dana prenosiće se na amfiteatru keja Nišave. Prvenstvo počinje danas, 14. juna od 17 sati, utakmicom između domaćina Rusije i Saudijske Arabije.

Reprezentacija Srbije prvi meč igra protiv Kostarike u nedelju 17. juna od 14 sati, zatim u petak 22. juna od 20 sati protiv Švajcarske, a “šlag na torti” biće duel “orlova” i Brazilaca, zakazan za 27. jun od 20 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zbog najave loših vremenskih uslova, odlažen početak emitovanja utakmica "Mundijala" na Amfitetru

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Jun.2018

Zbog najave lošeg vremenskih uslova odlaže se početak emitovanja utakmica Mundijala 2018. u organizaciji Gradske opštine Medijana na Amfiteatru na nišavskom keju., saopštila je pres služba najveće niške iopštine...Prva utakmica između Rusije i Saudijske Araije je u toku...O daljem toku prenosa...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.