Otkazan koncert Partibrejkersa u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Sep.2022, 22:11

Otkazan koncert Partibrejkersa u Nišu

Beogradski rok sastav Partibrejkers trebalo je da nastupi večeras od 21 sat u dvorištu niške Banovine, ali je građane koji su se tamo uputili dočekalo pisano obaveštenje da je koncert otkazan.

Organizatori to nisu zvanično saopštili pre koncerta, a na papiru ne piše zašto je otkazan, već samo da je zbog opravdanih razloga.

Istaknuto je i da svi koji su kupili ulaznice mogu da dobiju novac nazad ili da ih sačuvaju za novi termin, koji još nije poznat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Oni koji su pošli na nastup kažu da su ih, osim obaveštenja, dočekali samo zatvorena kapija i obezbeđenje.

Tim koncertom grupa je trebalo da obeleži 40 godina postojanja i završi letnju turneju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Da li se čuveni bend poigrao sa Nišlijama: Koncert Partibrejkersa otkazan više nego čudnim ne baš "duhovitim" natpisom

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Sep.2022

Niški nastup grupe Partibrejkers koji je trebalo da bude održan večeras od 21 čas u dvorištu Banovine je otkazan, bez zvaničnog saopštenja. Da zabuna bude veća i ne baš duhovita, na vratima je ostavljen natpis kao sa priručne pijačne tezge...Na okačenom običnom papriru je navedeno da će...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.