Osam medalja za kik-boksere Niša na takmičenju u Jagodini

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2021, 10:12

Osam medalja za kik-boksere Niša na takmičenju u Jagodini

Pehar za najbolju ekipu na Prvenstvu centralne Srbije koje se za vikend održalo u Kruševcu, osvojili su kik-bokseri Niša, a sa ovog takmičenja vratili su se sa ukupno 8 medalja.

Takmičili su se seniori, juniori i kadeti, a zlatne medalje osvojile su Nada Krivačević, Nikolina Stevanović i Neda Brkić, dok su se srebrom okitili Natalija Gligić, Anđela Petrović, Ivan Krivačević, Bojan Veljković i Božidar Ilić.

Pored pehara za najbolju ekipu na ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << takmičenju, kik-bokserima Niša uručen je i pehar za ekipno 1. mesto u 2020.godini na nivou centralne Srbije.

Već narednog vikenda održaće se Prvenstvo Srbije K-1 za seniore, juniore i kadete u Obrenovcu gde će KBK Niš nastupiti u dosta izmenjenom sastavu u odnosu na predhodno takmičenje.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dva druga mesta i 16 medalja osvojili na Državnom prvenstvu tekvondisti Naisusa i Asteriksa

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2021

Sa 9 uzetih medalja tekvondisti Kluba borilaških sportova Naisus osvojili su 2. mesto u ukupnom plasmanu na Državnom prvenstvu u Beogradu. Tekvondisti iz Niša osvojili su u formama po 4 zlatnih i srebrnih medalja, kao i jednu bronzu. Na istom takmičenju, samo u borbama, tekvondisti Asteriksa osvojili...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.