Organizatori: Niš zaradio od Kupa Radivoj Korać - kritičari kažu da su najveći broj ulaznica kupila niška javna preduzeća

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Mar.2024, 17:28

Organizatori: Niš zaradio od Kupa "Radivoj Korać" - kritičari kažu da su najveći broj ulaznica kupila niška javna preduzeća

Uspešno održavanje ovogodišnjeg Kupa "Radivoj Korać" pokazalo se prema rečima nadležnih i finansijski isplativo za grad Niš. "Niš" je ove godine od prodaje ulaznica zaradio sumu od 19 miliona dinara, što je gotovo dvostruko više od prethodne godine, izneli su na konfernciji za novinare gradonačelnica Sotirovski i potpredsednik KSS Srbije Dušan Projoviić.
Ovaj iznos neće ostati neiskorišćen, već će biti usmeren ka različitim aspektima sporta u gradu.
Kako je saopšteno na završnoj konferenciji sa Košarkaškim savezom Srbije, veliki deo sredstava biće raspodeljen sportskim klubovima, Sportskom savezu Niša i SC "Čair", što će direktno doprineti njihovom radu i razvoju.
Osim...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.