Omladina SSP izložila neispunjena obećanja gradonačelnika Bulatovića

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina SSP izložila neispunjena obećanja gradonačelnika Bulatovića

Lažna obećanja Darka Bulatovića - tako su nazvali mini-izložbu omladinci Stranke slobode i pravde koju su postavili ispred niške Gradske kuće, a prvog čoveka Grada Niša nazvali su prvakom u davanju obećanja.

Panoe sa obećanjima omladinci su pokušali da postave na samom ulazu Gradske kuće, ali se jedan od službenika usprotivio tome, pa su odustali i postavili ih pored drveta ispred kancelarije gradonačelnika.

Često čujemo kako je Niš veliko gradilište, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a on je prvak u davanju obećanja. Čovek je u protekle četiri godine davao izvanredna obećanja kako će da rekonstruišu prugu, železnicu da izgrade, stanove za izbeglice, kvantašku pijacu. Tu je i njegova hit izjava - premijer je u pravu što je vikao na mene. Cilj je da mu skrenemo pažnju kako ovom gradu, sem obećanja, nije dao ništa - kaže omladinac Radovan Čejović.

Gradska kuća, pa i ova mini-izložba, nalaze se preko puta parka na Keju, gde su jutros uveliko trajali radovi i postavljanje ploča, ali omladinci ove radove nazivaju predizbornim i nepotrebnim.Pano sa obećanjima; Foto: JV

Struka je apsolutno protiv toga. To je mnogo novca koji bi mogao da se bolje uloži, u nešto što je bitnije, a to su svakako deca i obrazovanje. Ovo je predizborno šminkanje. U svim normalnim zemljama se konsultuje struka, a ovde je to zanemareno - kaže Čejović.

Podsetimo, opozicionari i omladinci najavili su i mini-fudbalsku utakmicu u subotu u pomenutom parku iz protesta zbog rekonstrukcije i popločavanja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.