Odložen protest Srbija protiv nasilja u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jul.2023, 18:07

Odložen protest "Srbija protiv nasilja" u Nišu

Protest koji je trebalo da bude održan danas od 18 sati u Nišu odložen je za sledeću subotu, kaže Đorđe Stanković, narodni poslanik Narodne strane u Nišu. Organizatori protesta će, kako dodaje, biti ispred Gradske kuće i danas, a građanima predlažu da sačuvaju energiju za 8. jul.

Četvrti protest "Srbija protiv nasilja", koji je trebalo da bude održan danas od Gradske kuće do pružnog prelaza kod Obilećebog venca i Apelacionog suda, odložen je za nedelju dana zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vremenskih uslova u Nišu.

Protest organizuju Narodna stranka, Stranka slobode i pravde, Zeleno-levi front Ne damo Srbiju, Zajedno – Moramo, Demokratska stranka i Pokret slobodnih građana, a narodni poslanik Narodne stranke Đorđe Stanković objavio je da se protest odlaže svom nalogu na Tviteru:

Organizatori protesta će biti na lokaciji ispred Gradske kuće, ali predlažemo glađanima da se NE okupljaju i sačuvaju energiju za sledeću subotu - naveo je Stanković.

Okupljanje građana na četvrtom protestu je trebalo da bude kod Gradske kuće, a okupljeni bi potom išli do rampe kod Obilićevog venca.

Prema ranijim najavama, protesti i blokade će ove nedelje biti organizovani u 29 gradova širom Srbije.

Protest koji je trebao da bude održan danas u Nišu se ODLAŽE za sledeću subotu.

Organizatori protesta će biti na lokaciji ispred Gradske kuće, ali predlažemo glađanima da se NE okupljaju i sačuvaju energiju za sledeću subotu ✊🏽#SrbijaProtivNasilja

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani Niša se okupili na protestu i pored odlaganja

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jul.2023

Stotinak ljudi okupilo se ispred Gradske kuće u Nišu na četvrtom protestu "Srbija protiv nasilja" koji je odložen malo pre najavljenog početka. Ispred Gradske kuće su studenti sa transparentom "Protest je ispit" i predstavnici nekih opozicionih stranaka...Odloženo, ali ima okupljenih; foto: Milan...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.