Odbojkašice Studenta izborile plasman u osminu finala Kupa Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2021, 12:37

Odbojkašice Studenta izborile plasman u osminu finala Kupa Srbije

Nakon preokreta u finalu kupa prvog stepena na teritoriji Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga, odbojkašice Studenta savladale su sa 3:2 u setovima ekipu Kuršumlije i plasirale se u osminu finala Kupa Srbije.

Nisu baš Nišlijke najbolje započele finale, pošto su prva dva seta izgubile. Ipak, predvođene Natalijom Nikolić, Tijanom Svetanović i Jovanom Livadić, igračice Studenta uspele su da se vrate u meč i slave u odlučujećem petom setu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Osvajanjem Kupa Nišavskog okruga, odbojkašice Studenta izborile su plasman u osminu finala Kupa Srbije, a žrebom početkom oktobra biće određen rival. Za sada je sigurno da će to biti neka ekipa iz Superlige.

Odbojkašice Studenta takmičiće se u ovoj sezoni u Drugoj ligi Istok, a kako kažu iz kluba, ambicije su najviše moguće, te očekuju plasman i ulazak u Prvu ligu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.