Odbojkaši Niša se bez plata spremaju za novu sezonu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Okt.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Niša se bez plata spremaju za novu sezonu

Niški odbojkaši od početka priprema nisu dobili platu za ovu takmičarsku sezonu koja počinje 23. oktobra, a direktor kluba Dejan Jovanović kaže da će prva isplata biti do kraja nedelje.

Početkom avgusta niški odbojkaši su počeli da se spremaju za svoju prvu sezonu u Superligi, posle 36 godina pauze, a kako je u emisiji “Treće poluvreme” na “Belamiju” rekao bloker Milan Stojković, igrači nisu primili plate za ovu sezonu.

Plate kasne mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dana jer je Grad u takvoj situaciji. Do kraja nedelje će to biti regulisano. Ovi novi igrači nisu ništa dobili od početka, stari igrači su avgusta dobili premije. Za ovu godinu još nije bilo isplata - kazao je Dejan Jovanović, predsednik OK Niša.

Sa Nišlijama su trenirali si članovi makedonske reprezentacije libero Darko Angelovski i srednji bloker Risto Klopčeski. Postojala je želja i kluba i igrača da pojačaju konkurenciju u OK Nišu, ali zbog plaćanja međunarodnog sertifikata pitanje je da li će se Makedonci preseliti u Niš.

Libero je blizu dolaska, prilično je izvesno da ćemo realizovati transfer. Videćemo da obezbedimo od nekog sponzora pare za sertifikat, ali to je pri kraju. Bloker neće, zasada, nemamo pare za dvojicu stranih igrača - dodaje Dejan Jovanović.

Račun kluba je, prema podacima Narodne banke Srbije, bio u blokadi od 23. decembra do 23. septembra.

Odbojkaški klub Niš pozvan je da u nedelju 18. oktobra i u ponedeljak 19. oktobra učestvuje na Memorijalnom turniru “Aleksandar Gigović Giga” u Kragujevcu, uz domaći Radnički, Radnik iz Bijeljine i Partizan.

Treniramo redovno, približio se početak sezone. Domaćin turnira nas je pozvao da odemo u Kragujevac u subotu i sa njim odradimo jedan trening. Verujem da će Radnički biti dobar domaćin. Prijaće nam da tri dana svi budemo zajedno i da imamo mini-pripreme pred start šampionata - istakao je Saša Stefanović, trener Niša.

Podsetimo, početak nadmetanja u Superligi počinje 23. oktobra, a Nišlije gostuju Inđiji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.