Od sutra Vlada Srbije u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 12.Okt.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra Vlada Srbije u Nišu

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić i ministri u Vladi boraviće u Nišu od 13. do 19. oktobra.

Vlada je saopštila da će se njeni članovi prvo sastati s čelnicima Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga, u četvrtak, 13. oktobra od 17 sati u Oficirskom domu u Nišu.
Za petak, 14. oktobar od 10h takođe u Oficirskom domu u Nišu, zakazan je Biznis forum 200 firmi iz Srbije i 100 iz Albanije, na kojem će, pored članova >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << Vlade Srbije, biti i premijer Albanije, Edi Rama.
Od 12h istog dana, u petak planiran je i radni sastanak premijera Vučića sa gradonačelnikom Niša, Darkom Bulatovićem u Gradskoj kući. Dva sata kasnije premijer će obići niški aerodrom i ručati sa pripadnicima 63. Padobranskog bataljona povodom Dana padobranaca.
Od 15h do 18h ministri i premijer Vučić obićiće Klinički centar Niš i Elektronski fakultet u Nišu.
U subotu, 15. oktobra planirana je poseta Nišu, dok je u nedelju, 16. oktobra, predviđen obilazak Grdelice, Vranja, Vladičinog Hana i Surdulice.
Vlada Srbije još nije potvrdila kada će se premijer sastati s građanima Niša, ali se pretpostavlja da će to biti u subotu, 15. oktobra u Oficirskom domu.
U nedelju, 16. oktobra premijer i ministri posetiće Grdelicu, Vranje, Vladičin Han i Surdulicu, stim da je u programu Vlade Srbije od ponedeljka 17. oktobra do srede 19. oktobra predviđena i poseta Leskovcu, Vlasotincu, Prokuplju, Kuršumliji, Žitorađni, Niškoj Banji, Beloj Palanci i Svrljigu.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.