Od petka u Medijani podela kartica za popuste za porodice sa troje i više dece

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2020, 18:27

Od petka u Medijani podela kartica za popuste za porodice sa troje i više dece

Kartice “Cena minus za 3+“ koje su namenjene porodicama sa troje i više dece, a kojima dobijaju popusti u prodavnicama, ordinacijama, salonima, klubovima, restoranima i drugim firmama, majke sa područja niške Opštine Medijana moći će da preuzmu od petka, 25. septembra.

Pre skoro tri meseca čačansko udruženje Pokret za decu tri plus i Grad Niš potpisali su ugovor o izradi kartica za porodice sa troje i više dece. Kako je ranije istaknuto kartica 3 plus omogućava popuste >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od 5 do 20 odsto i odnosi se na prodavnice garderobe, obrazovanje, osiguranje ili ulaznice.

Iz Opštine Medijana saopštili su da će majke, na čije ime je imenovana kartica, moći da preuzmu kartice od petka u vremenu od 7:30 do 15:30 u zgradi ove opštine.

Na koje sve popuste imaju pravo, roditelji se mogu informisati na sajtu Pokreta za decu tri plus iz Čačka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.