Od 21 preminulog od kovida čak 18 pacijenata bilo na lečenju na jugu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2021, 17:29

Od 21 preminulog od kovida čak 18 pacijenata bilo na lečenju na jugu

Rekordan je broj preminulih od koronavirusa u Srbiji poslednjih nedelja, prema zvaničnim podacima, a od 21 osobe koja je izgubila bitku sa virusom u poslednja 24 sata, čak 18 je bilo na lečenju u kovid bolnicama u Nišu, Kruševcu, Vranju i Leskovcu. I prema novom preseku više je od 4.500 novozaraženih - od 16.929 testiranih je 4.590 pozitivno.

Na lečenju u Kliničkom centru Niš je 236 pacijenata, a dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je na respiratorima, prema podacima ove ustanove. Najveći je broj preminulih u ovoj ustanovi u poslednja 24 sata u odnosu na sve druge gradove u Srbiji.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 9 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo - navode u KC Niš.

Veliki je broj preminulih i u kovid bolnici u Kruševcu, gde je zvanično 6 ljudi izgubilo bitku sa koronom. Tamo su na lečenju 192 osobe, a čak 20 diše pomoću respiratora.

U Leskovcu je 86 pacijenata na lečenju i jedan je preminuo, dok je u dve vranjske kovid bolnice 136 ljudi, a u poslednja 24 sata su 2 preminula.

U Srbiji je hospitalizovano 4.311 osoba, a 212 je na respiratorima.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KC Niš: Umrlo devet pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2021

Klinički centar Niš saopštio je danas da je u kovid objektima smešteno 236 pacijenata, kod 197 je potvrđen korona virus, dvoje je na respiratoru, a devet pacijenata je umrlo...U kovid bolnici u Kruševcu trenutno su smeštena 192 pacijenta, a kod 149 je potvrđen kovid-19, navodi se u informacijama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.