Obustava saobraćaja zbog radova na više lokacija u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 07.Apr.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustava saobraćaja zbog radova na više lokacija u Nišu

Zbog rekonstrukcije kolovoza u Ulici hajduk Veljkovoj, od Ulice učitelj Miline do Trga učitelj Tase, od sutra 8. aprila od 8:00 časova, saobraćaj će biti zatvoren.

Saobraćaj će se odvijati alternativnim ulicama prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji. Rekonstrukcija ulice traje 90 dana.
Saobraćaj će biti obustavljen i u ponedeljak 11. aprila od 8:00 časova, zbog rekonstrukcije Durmitorske ulice i to od Rudničke do Ulice Slobodana Penezića –Krcuna.
Saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << će se odvijati alternativnim ulicama prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.
Rekonstrukcija ulice traje 90 dana.
Od utorka 12. aprila od 8:00 časova, biće obustavljen saobraćaj u Ulici Bubanjski heroji od kružnog toka na Ledenoj steni do Ulice Petra Aranđelovića. Saobraćaj se obustavlja radi rekonstrukcije ulice.
Saobraćaj će se odvijati alternativnim ulicama prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.
Rekonstrukcija ulice traje 90 dana.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmenjene trase autobuskih linija zbog radova

Izvor: NiskeVesti.rs, 08.Apr.2016, 09:41

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kolovoza saobraćaj će biti potpuno obustavljen  u ulicama Durmitorska na delu od Rudničke do Slobodana Penezića Krcuna i Bubanjski heroji od Dimitrija Tucovića do Dimitrija Leka u periodu od 11. aprila do 15.07. jula...U skladu sa navedenim, linije broj...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.