Obnova Tvrđavskog mosta u Nišu u roku od dve godine

Izvor: JužneVesti.com, 18.Nov.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova Tvrđavskog mosta u Nišu u roku od dve godine

Radovi na rekonstrukciji mosta koji spaja Trg kralja Milana i nišku Tvrđavu trebalo bi da počnu naredne godine, kada Direkcija za izgradnju na tenderu izabere građevinsku firmu. Procenjena vrednost radova je, prema planu javnih nabavki Direkcije, 50 miliona dinara.

Nakon više od 3 godine otkako je most u centru Niša zatvoren za saobraćaj, trebalo bi da dobije potpuno drugačiji izgled. Osvetljen, popločan i sa ogradom od pleksiglasa, umesto dosadašnjom rešetkastom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od metala.

Tako bi trebalo da izgleda Tvrđavski most, ukoliko sve prođe po planu sa javnom nabavkom Direkcije. Rok za podnošenje ponuda je, piše u tenderskoj dokumentaciji, 6. decembar, a istog dana će se znati i naziv firme čiji će radnici promeniti izgled mosta.

Inače, prema planu javnih nabavki Direkcije za izgradnju, procenjena vrednost radova je 50 miliona dinara.

Podsetimo, u toku su radovi na rekonstrukciji Trga kralja MIlana, koja će građane koštati oko 2 miliona evra. Rok za izgradnju je dve godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.