Obijena pošta u Niškoj Banji

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijena pošta u Niškoj Banji

Pošta u Niškoj Banji, koja se nalazi u blizini policijske stanice i zgrade Opštine, ponovo je obijena jutros. Još nema informacija o tome da li je išta ukradeno.

Niškoj policiji je incident prijavljen jutros u 6:45. Kažu da su policajci još na terenu i vrše uviđaj, te se još ne zna da li je nešto ukradeno. Ni u Osnovnom javnom tužilaštvu još nemaju informacije o tome šta se tačno dogodilo.

Naložili smo da se obavi uviđaj, tek kada se izvrše provere >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << imaćemo sve informacije - kratko su rekli u Tužilaštvu.

Podsetimo, pošta u Niškoj Banji je i pre godinu i po dana obijena, a nekoliko meseci kasnije su uhapšene dve osobe koje su pokušale da iznesu kasu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Obijena pošta u Niškoj Banji, nema informacija o šteti

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Nov.2019

Prema prvim podacima iz PU Niš, ekspozitura "Pošte Srbije" u neposrednoj blizini zgrade opštine Niška Banja i policijske stanice, obijena je jutros.nešto pre 7 sati. Za sada se ne zna, da li je i koliko novca odneto...I policija i nadležno tužilaštvo kažu, da će izaći sa saopštenjem kada...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.