Novi protest meštana Delijskog visa - još 8 ulica čeka asfalt

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2024, 16:08

Novi protest meštana Delijskog visa - još 8 ulica čeka asfalt

Nezadovoljni brzinom radova na asfaltiranju ulica u naselju, žitelji Delijskog visa će ovog petka, 5. aprila, od 17 sati blokirati po 21. put kružni tok kod Stop šopa u oba pravca. Kažu da su od gradonačelnice tražili da pomogne u rešavanju imovinsko-pravnih odnosa koji su preduslov da naselje dobije obećani asfalt.
Obećanje gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski da će im ulice biti asfaltirane - nije ispunjeno, a obe strane ističu da su veliki problem imovinsko-pravni odnosi. Meštani i dalje smatraju da oni nisu odgovorni za to, već da institucije to treba da reše.
Predali smo zahtev gradonačelnici da obavi razgovore sa nekolicinom vlasnika parcela, sa ciljem da ne tuže grad jer je u javnom...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.