Novi predsednik FK Radnički iz Niša Radan Ilić

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Okt.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi predsednik FK Radnički iz Niša Radan Ilić

Novi predsednik niškog Radničkog najverovatnije će biti Radan Ilić, pomoćnik gradonačelnika Niša.

On je jedini kandidat za predsednika Upravnog odbora Radničkog.


Niški fudbalski klub dužan je oko milion i po evra i to će biti najveći problem sa kojim će se suočiti. Skupština Radničkog zakazana je za 10. oktobar, kada treba i zvanično da se izabere novo rukovodstvo kluba.

Nije bilo lako prihvatiti se ove funkcije. Nadam se i očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << podršku mnogih institucija u gradu i grada Niša, kao i da neću biti sam u tome, kaže Ilić.

Ilić očekuje i da će se mnogi privrednici odazvati pozivu da budu u upravi kluba i baš od privrede očekuje pomoć da se “Real sa Nišave”, koji postoji od 1923. godine, finansijski stabilizuje. Gorući problem je radnicki znakvraćanje kratkoročnih pozajmica, koje moraju da se vrate do kraja godine.

Duguje se i fudbalerima, nekoliko plata, a Ilić kaže da će morati hitno da počnu da izmiruju te obaveze.

To će biti nadam se najveći podsticaj za njih da “poginu na terenu” i daju dobre rezultate, kaže Ilić.

Ilić najavljuje da će se posvetiti i omladinskoj školi, koja je, kako ocenjuje, zapostavljena u odnosu na ranije periode, jer to može da bude dobar zalog za budućnost. Na mestu predsednika Upravnog odbora Radničkog zameniće Vidaka Perovića, koji je dao ostavku iz zdravstvenih razloga.

Inače, Radan Ilić je trenutno na funkciji pomoćnika gradonačelnika Niša i pomoćnika direktora niškog Kliničkog centra.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.