Nova komedija i crtać u bioskopu Kupina

Izvor: RadioCity.rs, 07.Maj.2014, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova komedija i crtać u bioskopu "Kupina"

LOŠE KOMŠIJE
Set Rogen, Zek Efron i Rouz Burn predvode ekipu u filmu „Loše komšije“, komediji o mladom bračnom paru koji je primoran da živi u kući pored bratstva i to nedugo nakon što su dobili bebu.


KUĆA VELIKOG MAĐIONIČARA
Malo i napušteno mače tokom velike oluje pronalazi sklonište u najčudnijoj mogućoj kući, čiji je vlasnik ostareli mađioničar. U kući se nalazi veliki broj neobičnih aparata i živopisnih stvorenja. Nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << svi obradovani što vide pridošlicu, pa tako Zeka i Miš kuju zaveru da izbace maleno mače na ulicu. Stvari postaju još gore kada stari mađioničar ode u bolnicu, a njegov pohlepni nećak shvata da ima priliku da dobro zaradi tako što će prodati kuću. Naš mali junak je odlučan da sebi izbori mesto u neobičnom društvu, pa pomaže otkačenom mađioničarevom pomoćniku u borbi za spas svog novog doma…

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

“Kuća velikog mađioničara” u “Kupini”

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2014, 10:16

Od četvrtka, 8. maja, ljubitelji sedme umetnosti u niškom bioskopu “Kupina” mogu pogledati animiranu avanturu “Kuća velikog mađioničara” i komediju “Loše komšije”.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.