Nova klinika za presađivanje srca u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Nov.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova klinika za presađivanje srca u Nišu

U Kliničkom centru Niš u ponedeljak će svečano biti otvorena Klinika za kardiovaskularnu i transplantacionu hirurgiju, koja će, kako tvrde nadležni, doprineti bržem i kvalitetnijem zbrinjavanju pacijenata iz jugoistočnog regiona Srbije.

Ova klinika, koja se prostire na 2.350 kvadratnih metara, urađena je po najvišim standardima i ima najsavremeniju opremu, koja će lekarima omogućiti da obavljaju i najkomplikovanije operacije. Uprkos kvalitetu, cena gradnje po >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kvadratu, sa svim pratećim elementima i instalacijama neophodnim za bolnicu iznosila je manje od 900 evra sa PDV.

Opremanju unutrašnjosti ove zgrade doprinelo je oko 100 donatora, uz pomoć kojih je sakupljeno oko 300.000 evra, dok je država pomogla u nabavci medicinske opreme. Na izgradnji klinike posebno se angažovao i direktor vaskularne klinike KC Niš docent Dragan Milić.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nova klinika za presađivanje srca u Nišu

Izvor: Radio 021, 23.Nov.2014

U Kliničkom centru Niš sutra će svečano biti otvorena Klinika za kardiovaskularnu i transplantacionu hirurgiju, koja će, kako tvrde nadležni, doprineti bržem i kvalitetnijem zbrinjavanju pacijenata iz jugoistočnog regiona Srbije...Ova klinika, koja se prostire na 2.350 kvadratnih metara, urađena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.