Nišliji Marku Mladenoviću za lečenje hitno potrebno još 13.000 evra

Izvor: RadioCity.rs, 20.Nov.2020, 16:06

Nišliji Marku Mladenoviću za lečenje hitno potrebno još 13.000 evra

Humane Nišlije su pronašle način da pomognu Marku, a da pritom sačuvaju zdravlje kako svoje, tako i posetioca bazara, preselivši ga u digitalno okruženje. Pozivaju sve ljude dobre volje da učestvuju i doprinesu  Markovom boljitku. Naime, da bi primio mesečnu terapiju za decembar neophodno je uplatiti novac do 25. novembra, a nedostaje još 13.000 EUR, ističu organizatori.
Na bazaru će moći da se kupe različiti dekorativni predmeti, novogodišnji ukrasi, čestitke, igračke >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << knjige, prirodna kozmetika, šminka, nakit i odeća. Za  sladokusce u ponudi su svilene bombone,  lizacice, kao i vaučeri za krofne pa čak i  za chease cake namenjen vegetarijacima. U ponudi su i vaučeri za različite vrste usluga, a novina je vaučer za fiskulturu namenju trudnicama, napominju organizatori. Bazaru možete pristupiti ovde.
Predmeti su sotrirani i postavljeni u odvojene albume. Cene su fiksne. Prednost pri kupovini bilo kog predmeta ili usluge ima član koji prvi u komentaru ispod slike „izvrši rezervaciju“, ali tek nakon zvaničnog otvaranja bazara. Željeni proizvod plaća se uplatom na Markov račun  160  -000000069946-22 u roku od 48h nakon rezervacije ili slanjem SMS poruka na 817 na 3030 ( cena poruke je 200 dinara).
Preuzimanje se vrši lično na teritoriji Niša ili slanjem paketa postexpressom na kućnu adresu. Troškove dostave snosi kupac.
Nišliji Marku Mladenoviću je 2013-te otkriven tumor u kičmenom stubu. Terapija je, u početku, davala rezultate, ali se bolest iznenada vratila. Neophodna mu je terapija u Turskoj koja iziskuje dosta novca. Mesečna terapija košta 19.000EUR.
Podsetimo, City radio je ranije pisao o mladima koji su samoinicijativno ogranizovali koncert u centru grada kako bi sakupili novac za njegovo lečenje.
Organizatori apeluju na sve one koji nisu u mogućnosti da se priključe humanitrnoj akciji , pošalju SMS poruku sadržaja 817 na 3030 za Marka i podrže život. Bazar organizuje grupa građana Niša.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.