Nišlije organizuju prvu humanitarnu modnu reviju za decu iz Doma

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2023, 09:41

Nišlije organizuju prvu humanitarnu modnu reviju za decu iz Doma

Niški dizajneri u saradnji sa Omladinsko umetničkim timom organizavaće prvu humanitarnu modnu reviju u Oficirskom domu u nedelju, 26. marta od 18 sati, a sav prikljupljen novac od donacija biće usmeren štićenicima Doma za decu i omladinu "Duško Radović" iz Niša.

Ognjen Ranđelović iz Omladinsko-umetničkog tima kaže da na ovoj reviji, na kojoj će svoje radove predstaviti Ana Grcić, Miljana Čolaković, Nemanja ATO, Aliko Ivan, Olja Srejić, Milena Ranđelović >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Mirjana Wolf, niški srednjoškolci moći će da direktno stupe u kontakt sa njima i kupe maturske haljine i odela.

U pitanju su već afirmisan niškii dizajniri, neki od njih su i učestvovali na beogradskoj nedelji mode, a organizacija je namenjana srednjoškolcima, jer će dizajneri predstaviti svoje radove maturskih haljina i odela. Cilj humanitarne akcije je prikupljapljenje sredstava za poboljšanje života štićenika Doma za decu i omladinu Niš, kako bi im se olakšao prelazak u samostalan život nakon navršene 18. godine - rekao je Ognjen.

Kako su iz Omladinsko umetničkog tima rekli, neće biti ulaznica, već će svi zainteresovani moći da ostave donaciju od 400 dinara.

Ovo je još jedna u nizu humanitarna akcija ovih Nišlija, koji su nedavno organizovali i berzu ploča i humanitarnu svirku za Todora Stojanovića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVA HUMANITARNA REVIJA NIŠKIH DIZAJNERA Maturantima iz Doma "Duško Radović" BESPLATNE haljine i odela

Izvor: Blic, 24.Mar.2023

Prva humanitarna modna revija niških dizajnera održaće se 26. marta u Ofcirskom domu u Nišu u 18 časova u organizaciji Omladinsko umetničkog tima (OUT) iz Niša, u saradnji sa troje niških dizajnera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.