Izvor: JUGpress.com, 24.Mar.2023, 20:17

Omladinski umetnički tim organizuje reviju maturskih haljina

NIŠ

Prva modna  revija maturskih haljina održaće se u nedelju, 26.marta u Oficirskom domu. Organizator ove manifestacije koja je i humanitarnog karaktera je Onladinski umetnički tim. Revija počinje u 18 sati, a organizatori pozivaju maturante svih niških srednjih škola  da prisustvuju reviji budući da se pripremaju za najznačajniji događaj za kraj srednjoškolskog obrazovanja, maturski bal. Možda baš na ovoj reviji pronađu idealnu haljinu ili odelo za sebe, a možda to bude >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << samo inspiracija za haljinu iz snova.

                    Prema rečima organizatora ova modna revija okupiće i nekoliko niških dizajnera koji će se na ovaj način predstaviti javnosti, ponuditi svoje modele, ali će istovremeno biti i deo humanitarne akcije. Donacija je 400 dinara, ali svako ko želi može da da i više, a novac koji bude prikupljen namenjen je Domu za decu i omladinu “Duško Radović”.

                 „Došli smo na ideju da organizujemo modnu reviju u saradnji sa nekoliko niških dizajnera. Na taj način smo hteli da omogućimo da dijaznerska moda bude pristupačna tinejdžerima u našem gradu. Na modnoj reviji biće prikazane maturske haljine i odela, za devojke i momke“, kaže Ognjen Ranđelović iz Omladinsko umetničkog tima.

                  Ognjen dodaje da će revija biti humanitarnog karaktera, a sav novac koji prikupimo biće doniran Domu za decu i omladinu „Duško Radović.

                  „Na taj način smo spojili lepo sa humanim, a ideja nam je da pomognemo i maturantima i deci iz Doma „Duško Radović“, kažu organizatori.

                   Maturantima će puno značiti revija u izboru maturske haljine ili odela, a deci bez roditeljskog staranja biće doniran novac koji će biti iskorišćen na najbolji način za njih. (kraj) VP/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.