Nišlija teško povređen prilikom seče ogrevnog drveta cirkularom

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2023, 16:05

Nišlija teško povređen prilikom seče ogrevnog drveta cirkularom

Sa teškom povredom desne ruke u Univerzitetski klinički centar primljen je 64-godišnji Nišlija, a nakon primarnog zbrinjavanja odlučeno je da se radi amputacija šake.

Mediji prenose da je do povrede došlo prilikom seče ogrevnog drveta i rada sa cirkularom, a nakon intervencije Hitne pomoći transportovan je niški UKC, odakle potvrđuju povrede i operaciju.

Nezgoda se dogodila oko podneva.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nišlija izubio šaku pri seči drva cirkularom

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Avg.2023

Danas oko podneva, Nišlija star 64 godine je zadobio teške povrede desne šake pri sečči drva cirkularom...On je primljen u Univerzitetski klinički sa teškim povredama desne šake, a nakon zbrinjavanja, lekari su se odlučili za amputaciju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.