Nišlija osumnjičen da je ispalio hitac ipred ispred restorana u vazduh iz vatrenog oružja

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Jan.2023, 21:44

Nišlija osumnjičen da je ispalio hitac ipred ispred restorana u vazduh iz vatrenog oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsili su I. R. (1981) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

I. R. se sumnjiči da je noćas ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nišu ispalio jedan hitac u vazduh iz vatrenog oružja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<
Pretresom stana osumnjičenog pronađena je manja količina municije, a od osumnjičenog je oduzet pištolj.

I. R. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Nišlija jer je ispred kafane iz pištolja pucao u vazduh

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2023

41-godišnjak iz Niša uhapšen je nakon što je noćas, ispred ugostiteljskog objekta u tom gradu, ispalio u vazduh metak iz pištolja. ..Kako navode iz policije, I. R. se tereti za krivična delo izazivanje opšte opasnosti u sticaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.