Nišlija oštetio Milk haus firmu u kojoj je nekada radaio za šest miliona dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Apr.2023, 10:53

Nišlija oštetio "Milk haus" firmu u kojoj je nekada radaio za šest miliona dinara

Kako su potvrdili u PU Niš, pripadnici policije u saradnji sa niškim tužilaštvom, uhapsili su I.Đ. (36), bivšeg zaposlenog u preduzeću “Milk haus” iz Niša, zbog sumnje da je zloupotrebom poverenja oštetio firmu za skoro šest miliona dinara

Sumnja se da je on od juna 2021. do marta 2022. godine u ime firme, u kojoj je radio, preuzeo alkoholna i bezalkoholna pića i jestivo suncokretovo ulje u vrednosti od 5.996.722 dinara od pet poslovnih partnera tog preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << iz Vlasotinca, Leskovca i Brestovca i robu prisvojio za sebe, oštetivši “Milk house” za isti iznos.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.