Niškim kik-bokserima dve zlatne medalje na Balkanskom kupu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niškim kik-bokserima dve zlatne medalje na Balkanskom kupu

Kao i gotovo svake nedelje, Kik-bokseri kluba Niš u svoj grad se vraćaju sa odličjima. Ovog puta, oni su na Balkanskom kupu, u jakoj konkurenciji od preko 500 boraca iz 10 zemalja, nastupili sa 3 takmičara, a svaki je osvojio po medalju, od čega su dve najsjajnije.

U konkurenciji juniora do 63,5 kg Nikola Lazarević došao je do finala bez borbe, pošto je u 1. kolu bio slobodan, a u polufinalu mu je makedonski predstavnik predao meč. U finalu ga je dočekao Beograđanin >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Stefan Cvetković, koga je ubedljivo pobedio i osvojio zlato.

I Novak Radulović bio je slobodan u četvrfinalu, dok je u sledećem kolu uspeo da trijumfuje lako, pobedi borca iz Bjeljine već u prvoj rundi.

U finalnoj borbi Novaku je protivnik bio odlični Edin Sinanović iz Sarajeva, koji je u eliminacijama zabeležio pobede protiv Makedonca i Hrvata. Posle ubedljive bodovne prednosti, Novak je domaćeg predstavnika bacao u brojanje u 2. rundi, ali je gong spasio Sinanovića od prekida, tako da je meč završen Novakovom pobedom na poene - kažu u klubu.

Još jedan predstavnik niškog kik-boks kluba bila je Natalija Savić, koja je osvojila bronzanu medalju u konkurenciji juniorki do 60 kg.

Već narednog vikenda, Nišlije očekuje Prvenstvo centralne Srbije za seniore i pionire.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.