Niški srednjoškolci dobijaju besplatne sportske aktivnosti u Sportskom centru Čair

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Apr.2024, 20:37

Niški srednjoškolci dobijaju besplatne sportske aktivnosti u Sportskom centru "Čair"

Pred leto, Grad Niš i Sportski centar "Čair" odlučili su da omoguće besplatnu upotrebu određenih sportskih aktivnosti u Sportskom centru "Čair".
Gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, saopštila je na društvenim mrežama da će srednjoškolcima biti omogućeno besplatno korišćenje teretane i fitnes centra, kao i da će imati mogućnost besplatnog bavljenja plivanjem, stonim tenisom i odbojkom na pesku.
Ova akcija pružiće srednjoškolcima priliku da aktivno provode slobodno vreme i unapređuju svoje sportske veštine.
Prijave za korišćenje ovih besplatnih usluga biće moguće na portirnici Sportskog centra "Čair" u periodu od 22. do 26. aprila. Svi srednjoškolci koji su zainteresovani...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.