Niški plivači osvojili 9 medalja na Prvenstvu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški plivači osvojili 9 medalja na Prvenstvu Srbije

Članovi Plivačkog kluba za osobe sa invaliditetom Delfin iz Niša osvojili su 9 medalja na Prvenstvu države, od čega 5 zlatnih, 3 srebrne i jednu bronzanu.

Zlatne medalje u Niš su doneli Marko Nikolić na 50 i 100 metara, Miloš Stojiljković na 50 metara, Marko Vulić na 50 metara i Vuk Jović na 100 metara u različitim kategorijama.

Srebrne medalje osvojili su dvanaestogodišnjaci Vuk Jović i Vuk Šakić, kao i Miloš Stojiljković.

Jedinu bronzu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << osvojio je Vuk Šakić na 100 metara.

Iako je tokom najvažnijih mesec dana pred takmičenje bazen Čair bio zatvoren zbog renoviranja, uporni "delfinci" su svakodnevno, uz pomoć trenera Miljana Perovića, odlazili na treninge u Leskovac. Zahvaljujemo se Plivačkom klubu Leskovac na ustupljenim terminima - kažu u Delfinu.

Pored osvojenih medalja, veliki uspeh kluba predstavljaju i odlični nastupi dvanaestogodišnjih Vuka Šakića i Vuka Jovića.

Iz niškog kluba zahvaljuju se predstavnicima opština Medijana i Pantelej na pomoći da se odu na takmičenje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.