Niški pisac Branislav Janković predstavlja novi roman u Biblioteci

Izvor: JužneVesti.com, 24.Apr.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški pisac Branislav Janković predstavlja novi roman u Biblioteci

Promocija nedavno objavljenog romana Gvozdeni oblaci koji je napisao Nišlija Branislav Janković biće održana u četvrtak, 25. aprila od 19 sati u Narodnoj biblioteci “Stevan Sremac” Niš.

U ovom istorijskom trileru Janković vodi čitaoce u harem Zekerija-paše, jednog od zapovednika Niša, a zaplet počinje ubistvima žena.

Pošto ne može da sam pronađe ubicu, paša traži pomoć od Uzun-age, svog najvećeg neprijatelja, da pronađe i dovede raspopa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Jevrema Utvića, razvratnika i bivšeg ubicu, pripadnika Obrenovićeve tajne policije - navodi se u opisu knjige.

Ovaj roman donosi nove hronike Jevrema Utvića, koji je glavni junak i u Jankovićevom romanu Vetrovi zla.

Janković je rođen 1969. godine u Nišu, a godinama se bavi novinarstvom. Objavio je romane O vukovima i senkama (2011), Suze Svetog Nikole (2013) i Vetrovi zla (2015), kao i zbirku priča Bezimeni (2014) i ljubavnu dramu Peta žica (2015).

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.