Niški alternativci i dalje prikupljaju novac za održavanje festivala

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2024, 12:55

Niški alternativci i dalje prikupljaju novac za održavanje festivala

Nakon što su u martu organizovali koncerte i sav prihod od ulaznica namenili za organizaciju Underground festivala, mladi niški muzičari ponoviće kampanju u petak, 31. maja od 20 sati u AKC Fuzz-u. Najavljuju nastupe četiri benda i izložbu umetničkih radova.
Jedan od organizatora festivala Jakov Živković rekao je da je prošlogodišnji festival debitovao ekslozivnom energijom i raznovrsnim izvođačima istražujući širinu niške underground scene, kao i to da je sav prihod bio usmeren u humanitarne svrhe.
Za ovogodišnji najavljuje da će biti trodnevni događaj, te da će festival ponovo pružiti prostor mladim bendovima, za koje tvrdi da kroz svoju muziku prenose jedinstvene priče....

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.