Niški Vodovod tenderom traži 10 radnika obezbeđenja i planira da za to plati 19,8 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2024, 17:55

Niški Vodovod tenderom traži 10 radnika obezbeđenja i planira da za to plati 19,8 miliona dinara

Iako ima preko 700 zaposlenih i nešto više od 50 radnika u sektoru održavanje i obezbeđivanje objekata, niški Vodovod tenderom traži još 10 radnika koji će obezbeđivati njihove objekte, a vrednost javne nabavke je procenjena na 19,8 miliona dinara.

"Usluge obezbeđenja" javna je nabavka koju je 10. februara raspisalo JKP Naissus, a kako se navodi u dokumentaciji traže 10 radnika za usluge fizičkog obezbeđenja, uslugu autopatrole i uslugu kontrolnog operativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << centra.

Mesto izvršenja usluga u zavisnosti od potreba mogu biti sledeći objekti naručioca: Upravna zgrada – ulica Kneginje Ljubice 1, Niš, Fabrika vode „Mediana“ – ulica Petra Pajića bb, Niš, izvorišta i pumpne stanice: Mokra, Divljana, Ljuberađa i Babušnica - piše u dokumentaciji.

Četiri radnika im je potrebno da obezbeđuju sedište preduzeća, gde kažu da postoji video- nadzor, i da su kamere postavljene i u zgradama i u dvorištu kompleksa. Za lokalitet "Medijana", gde takođe postoji video nadzor, potrebna su im 2 radnika, a za izvorišta Ljuberađa, Divljana i Mokra po jedan radnik.

Radno vreme službeniika obezbeđenja odvijaće se u vremenu od 00-24 časova. Dobavljač je dužan da na zahtev ovlašćenog lica naručioca angažuje zahtevani broj lica na pružanju usluga obezbeđenja objekata - piše u tenderu.

Inače, u Planu poslovanja JKP Naissusa za 2024. godinu navodi se da na kraju 2023. godine u ovom preduzeću ima 736 zaposlenih, a 57 njih radi u sektoru održavanja i obezbeđivanja objekata. Samo u poslednjim mesecima prošle godine, niški Vodovod je zaposlio 28 osoba, a među njima su i većnici Aleksandar Đorđević i Adriana Anastasov.

Nije dovoljno više od 700 radnika; foto: printscreen

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.