Niški UKC lider u regionu: Renoviran treći sprat Klinike za kardiologiju spereman za prijem pacijenata

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Mar.2024, 16:15

Niški UKC lider u regionu: Renoviran treći sprat Klinike za kardiologiju spereman za prijem pacijenata

Niški Univerzitetski klinički Centar (UKC) ubrzano nastavlja svoje planove unapređenja infrastrukture i usluga, kao što su ranije najavljivali članovi Uprave, a na čelu s direktorom prof. dr Zoranom Perišićem. Sada je na redu renoviranje zgrade Klinike za Kardiologiju, koja datira iz prošlog veka. Treći sprat stacionara potpuno obnovljen prema najsavremenijim standardima.
Nakon nedavne kompletna rekonstrukcije Klinike za Infektivne bolesti, sada je na redu renoviranje zgrade Klinike za Kardiologiju, koja datira iz prošlog veka.
Radovi na renoviranju Klinike za Kardiologiju, koja predstavlja jednu od najfrekventnijih organizacionih jedinica u nibkom UKC-u, odvijali su se paralelno s radovima na Klinici...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.