Niška policija privela dva muškarca zbog nasilja nad ženama

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška policija privela dva muškarca zbog nasilja nad ženama

Zbog sumnje da su tukli svoje supruge, pred Osnovno javno tužilaštvo privedena su dvojica muškaraca. Reč je o 29-godišnjaku i 53-godišnjaku, saopštili su iz Policijske uprave Niš.

Oni se terete za nasilje u porodici, zbog sumnje da su napali i tukli svoje žene.

Podsetimo, novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici stupio je na snagu 1. juna prošle godine. Između ostalog, ovim zakonom predviđene su hitne mere u slučaju nasilja - udaljenje iz stana i zabrana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prilaska žrtvi.

Uprkos tome, od početka godine je u Srbiji ubijeno 19 žena, a najsvežiji slučaj desio se pre nekoliko dana u Kosjeriću. Slučaj koji je ovih dana uznemirio javnost dogodio se u okolini Pančeva gde je muškarac tukao trudnu suprugu, koja je, kako su preneli mediji, kasnije rodila mrtvu bebu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.