Niška policija potvrdila: Milenković novi načelnik

Izvor: JužneVesti.com, 09.Apr.2024, 17:16

Niška policija potvrdila: Milenković novi načelnik

Kao što su Južne vesti već pisale, nišku policiju nadalje vodiće Dejan Milenković, potvrdili su iz Policijske uprave. Reč je o pukovniku policije iz Unutrašnje kontrole. O razlozima smene prethodnog načelnika Jovice Stojmenovića nema zvaničnog odgovora.
Milenković je dužnost preuzeo u ponedeljak 8. aprila, a pre ove funkcije bio je na čelu Odseka Sektora unutrašnje kontrole u Nišu.
Iz policije kažu da je on postavljen za načelnika, a ne vršioca dužnosti.
U kratkom odgovoru na upit o biografiji iz policije su naveli da je završio Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici i Policijsku akademiju u Beogradu. U policiji radi od 1996. godine, a kažu da je većinu radnog...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dejan Milenković novi načelnik Policijske uprave Niš

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Apr.2024

Dejan Milenković preuzeo je vođenje niške policije, zamenjujući prethodnog načelnika Jovica Stojmenovića...Iako zvanični razlozi za smenu Stojmenovića još uvek nisu objavljeni, Milenković je postavljen na funkciju načelnika, a ne vršioca dužnosti...Pre ovog imenovanja, Milenković je bio...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.