Niška policija napisala više od 9.000 kazni zbog pojasa, nešto manje zbog prekoračenja brzine

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Avg.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška policija napisala više od 9.000 kazni zbog pojasa, nešto manje zbog prekoračenja brzine

Saobraćajna policija Policijske uprave u Nišu je tokom prvih sedam meseci sankcionisala 743 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola, 166 je isključeno iz saobraćaja zbog alkoholisanosti, 7.168 zbog prekoračenja brzine, a 9.179 zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

Kako je rečeno agenciji Beta u niškoj policiji, broj izrečenih kazni u odnosu na isti period prošle godine značajno je povećan, naročito kada je reč o nekorišćenju pojasa.

U prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << sedam meseci prošle godine zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa kažnjena su 5.293 vozača i putnika u vozilima, a ove godine je broj kažnjenih lica uvećan za 3.886.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola, u prvih sedam meseci prošle godine kažnjena su 672 vozača, iz saobraćaja su zbog toga isključena 164 vozača, a bilo je 6.722 prekršaja prekoračenje brzine kretanja.

Iz niške policije su apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise, uz podsećanje da su kazne visoke, naročito za vožnju pod dejstvom alkohola.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.