Niška Objedinjena naplata nudi mogućnost otplate dugova na 60 rata

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2022, 09:27

Niška "Objedinjena naplata" nudi mogućnost otplate dugova na 60 rata

Građani Niša koji imaju dugovanje prema JKP Objedinjena naplata imaće mogućnost, kao i ranijih godina, da ga otplate na 60 rata od po 1.000 dinara. Ugovore o reprogramu moći će da sklope od 1. februara do 30. aprila, a onima koji dug vrate odjednom biće otpisana kamata.

Odluka je usvojena na sednici Gradskog veća, a Miloš Nikolić iz Objedinjene naplate navodi da se odnosi na oko 6.000 Nišlija.

Minimalni iznos rate biće 1.000 dinara, a maksimalni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 60.000. Za korisnike koji uplate ceo iznos duga biće izvršen otpis kamate u celosti - ističe Nikolić.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kaže da su građani na skoro svakom prijemu u Gradskoj kući pitali kada će biti reprograma za plaćanje komunalija.

Prema njenim rečima, povlastica je važna za one koji nisu u mogućnosti da odmah izmire dugovanja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.