60 rata za otplatu dugova Objedinjenoj naplati

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jan.2022, 20:07

60 rata za otplatu dugova "Objedinjenoj naplati"

Građanima koji imaju poteškoća u plaćanju komunalnih računa biće omogućeno da svoje dugove od 1. februara otplate u ratama potpisivanjem sporazuma sa JKP „Objedinjena naplata“.

Maksimalan broj rata je 60, najmanji mesečni iznos u otplati 1.000 dinara. Onima koji u celosti plate svoj dug kamata će im biti otpisana.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Niška "Objedinjena naplata" nudi mogućnost otplate dugova na 60 rata

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2022, 09:27

Građani Niša koji imaju dugovanje prema JKP Objedinjena naplata imaće mogućnost, kao i ranijih godina, da ga otplate na 60 rata od po 1.000 dinara. Ugovore o reprogramu moći će da sklope od 1. februara do 30. aprila, a onima koji dug vrate odjednom biće otpisana kamata...Odluka je usvojena na...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.