Niš posetilo osam ambasadora iz zemalja Arapske grupe

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Nov.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš posetilo osam ambasadora iz zemalja Arapske grupe

Posetu Nišu osam diplomata Arapske grupe je inicirao ambasador Palestine, Mohamed Nabhan, koji važi za doajena tih zemalja.

Čelnici Niša, ovu posetu iskoristili su, da niškim privrednicima i poslovnim ljudima omogućie kontakte sa potencijalnim partnerima i prodor na zahtevno, ali i značajno tržište Severne Afrike i Bliskog Istoka.

Diplomatama je oragnizovana poseta kompanji "Jumis", razgovori sa drugim privrednicima, kao i obilazak znamenitosti, Tvrđave, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Medijane i Narodng muzeje, gde im je predstavljeno istorijsko i kulturno nasleđe Niša.

U poseti su bili, ambasadori.Palestine, Alžira, Egipta, Kuvajta, Maroka, Tunisa, otpravnik poslova Ambasade Libije i ambasador Iraka.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.