Niš: Ušli preko krova i opljačkali zlataru

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jan.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Ušli preko krova i opljačkali zlataru

Jutros u devet sati dvojica naoružanih lopova opljačkali su zlataru slovenačke "Zlatarne Celje", koja se nalazi na početku Kopitareve ulice u strogom centru Niša i odneli veliku količinu skupocenog zlatnog nakita i satova.

Maskirani lopovi su u zlataru ušli preko krova susedne zgrade i sačekali da prodavačica dođe na posao.

Lopovi su već bili u zlatari kad je radnica došla. U okolini zlatare se nalaze mnogobrojni kafići jer je to početak popularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << "Kazadžijskog sokačeta". Tu su i butici, ali niko od zaposlenih nije primetio ništa čudno. Niti se uključivao alarm. Pretpostavljamo da su u zlataru ušli tokom noći, preko krova. Pljačkaši su radnici zapretili pištoljem da otvori sef i da iznese zlato. Onda su pokupili sav zlatni nakit. Nju su zaključali u WC. Nisu je povredili - kaže za "Alo!" sagovornik iz niške policije.

On dodaje da je jedan od lopova izašao na vrata zlatare, dok je drugi, najverovatnije, pobegao preko krova.

Niška policija nije mogla da saopšti kolika je vrednost opljačkanog nakita jer je u toku uviđaj

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.