Niš: Uhapšen zbog sumnje da je pod dejstvom kokaina i alkohola nožem povredio dvadesetčetvorogodišnjaka

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Jun.2023, 21:17

Niš: Uhapšen zbog sumnje da je pod dejstvom kokaina i alkohola nožem povredio dvadesetčetvorogodišnjaka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, uhapsili su N. M. (1998) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

N. M. se sumnjiči da je noćas, pod dejstvom alkohola i kokaina, nakon kraće rasprave, zadao ubod nožem u grudi dvadesetčetvorogodišnjem mladiću.

Povređeni mladić je zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužiocu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Sijarinska banja: Provalio u trafiku i odneo novac i robu vrednosti skoro pola miliona dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Jun.2023, 20:33

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Medveđi, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili Z. G. (1983) iz okoline Medveđe zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo...On se sumnjiči da je, krajem aprila, provalio u jednu trafiku u Sijarinskoj...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.