Niš:  Otvoren šalter za osobe sa invaliditetom

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Apr.2015, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Otvoren šalter za osobe sa invaliditetom

U Gradskom uslužnom centru, koji se nalazi u zgradi niške Skupštine u Nikole Pašića otvoren je još jedan šalter za osobe sa invaliditetom.

Ovog puta, on je prilagođen za lica u invalidskim kolicima, a od ideje do realizacije bilo je potrebno tri nedelje. U najavi je, prema rečima predsednika Skupštine grada Niša i ugradnja lifta u ovaj objekat, kako bi osobama u kolicima dostupne bile i gradske službe na spratovima.

Čekanje pred šalterom radi izdavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << dokumenata doživljavamo kao nužno zlo. Za osobe sa invaliditetom je taj nepopularan posao još naporniji. Kako bi im olakšali svakodnevicu, u Skupštini grada su odlučili da oforme još jedan šalter prilagođen onima u invalidskim kolicima.

Ispred Skupštine grada Niša, u čijem sklopu se i nalazi Uslužni centar, obezbeđena su i tri parking mesta za osobe sa invaliditetom.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.