Niš: Nasilničko ponašanje i prebijanje dva muškaraca u lokalu i ispred njega

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Apr.2023, 15:36

Niš: Nasilničko ponašanje i prebijanje dva muškaraca u lokalu i ispred njega

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. I. (1970) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Osumnjičeni je noćas u jednom kafiću naneo više udaraca po glavi i telu četrdesetosmogodišnjem muškarcu, a zatim je ispred kafića fizički napao i brata povređenog muškarca, četrdesetpetogodišnjaka kome je naneo teške telesne povrede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
A. I. su se prilikom napada na dvojicu muškaraca pridružili i muškarci starosti 35, 43, 31 i 30 godina za kojima policija intenzivno traga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Uhapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda, za četvoricom se još traga

Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2023

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog..tužilaštva u tom gradu, uhapsili su A. I. (1970) zbog postojanja osnova sumnje da je..izvršio krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, saopštila je policija...U saopštenju se dodaje da je...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.