Niš: Festival sporta (VIDEO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Okt.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Festival sporta (VIDEO)

Povodom završetka jednogodišnjeg projekta pekogranične saradnje niške opštine Palilula i bugarske Berkovica u Osnovnoj školi Branko Miljković biće otvoren Festival sporta.

U okviru projekta izgrađena je sportska zona u Osnovnoj školi Branko Miljković – skejt park, veštačka stena i anti vandal teretana na otovrenom.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Svečano otvoren Festival sporta (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 09.Okt.2015

U okviru jednogodišnjeg IPA projekta prekogranične saradnje, u dvorištu OŠ “Branko Miljković” otvorena je “Sportska zona”. Od sada će Nišlije moći da se rekreiraju i bave sportom u skejt parku, zatim na veštackoj steni i anti vandal teretani. Kao poslednja aktivnost ovog zajedničkog...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.