Nezadovoljni gledalac upao u studio Niške televizije: Pretnje atentatom?(FOTO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Avg.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezadovoljni gledalac upao u studio Niške televizije: Pretnje atentatom?(FOTO)

Danas se u Jutarnjem programu NTV umesto telefonskog komentara desilo nešto krajnje neuobičajeno.

Gledalac nezadovoljan gašenjem Niške televizije, umesto da telefonski prokomentariše, došao je u studio i upao u živi program.

Saopštenje NTV Niš.


Nišlija Milan Šištavac izrazito nezadovoljan zbog prodaje i eventualnog gašenja Niške televizije, umesto da se uključi putem telefonske veze, došao je lično do studija i upao u živi program.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Negodujući zbog odnosa države prema Niškoj televiziji, otvoreno govoreći o svom političkom opredeljenju (SNS), Šištavac je govorio i tome kako premijer Vučić ne zna šta se sve dešava u Nišu.

Voditelji Milan Petković i Zoran Todorović, iako iznenađeni uspeli su situaciju da održe pod kontrolom iako je nezadovoljni građanim u jednom trenutku pominjao i atentat? Međutim ostalo je nejasno kome je i kako pretio Šištavac jer su ga voditelji prekinuli u tom trenutku.

Saopštenje uredništva NTV

Uredništvo Niške televizije najoštrije osuđuje upad nepozvanog građanina u Jutarnji program Ntv i ograđuje se od pretnji koje je tom prilikom izrekao.

NTV je otvorena za različita mišljenja i stavove ali ne i za bilo kakvo iznošenje pogrdnih reči i pretnji. Niška televizija je angažovala firmu koja radi poslove obezbeđenja, koja je u ovom slučaju, očigledno, napravila propust.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.