Nekoliko ulica u Nišu privremeno bez vode, ponovo se radi i u naselju Šljaka

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko ulica u Nišu privremeno bez vode, ponovo se radi i u naselju Šljaka

Zbog kvarova i zamena ventila danas će povremeno bez vode biti, kako kažu u JKP Naissus, stanovnici Studeničke u naselju Šljaka, Ulice Đuke Dinić, Učitelj Tasine ulice, dela Gabrovačkog puta, Sjeničke i Ulice Mladosti.

Iako je gradonačelnk Niša Darko Bulatović nedavno posetio naselje Šljaka i tom prilikom rekao da je mreža u naselju rekonstruisana i da su svakodnevne intervencije postale prošlost, u Vodovodu kažu da će danas ipak raditi i u ovom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << grada.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Supovačkoj ulici - javljaju iz Naissus-a.

Za nekoliko nedelja završićemo i treću, finalnu fazu rekonstrukcije vodovodne mreže u naselju Šljaka. Kao što sam i obećao, žitelji ovog naselja više neće imati problema sa vodosnabdevamjem, a stalno raskopavanje i prekopavanje ulica postaće prošlost. DB pic.twitter.com/JaCDuX09Fg

Slična situacija je i u Ulici Đuke Dinić kod broja 16, kao i Ulici Učitelj Tase. Na ovim lokacijama će se menjati ventili i popravljati priključne veze.

Radiće se na Gabrovačkom putu i u Donjem Komrenu.

Pojavljuje se voda u šahti, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na osposobljavanju servisnog ventila moguć manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Ulice Mladosti - kažu u Vodovodu.

U naselju Branko Bjegović, u Sjeničkoj ulici je, kako kažu u Vodovodu, takođe potrebno raskopavanje.

Svi radovi bi trebalo da budu okončani do 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.